GENRE: Avontuur, Drama, Feel good, Historisch, Waargebeurd

CAST: Chris Zegers, Cas Jansen, Chava voor in ’t Holt, Lourens van den Akker, Chantal Janzen, Willeke van Ammelrooy, Dirk Zeelenberg, Cees Geel, Lottie Hellingman, Peggy Vrijens, Pierre Bokma, Peter Tuinman, Rense Westra, Tim Douwsma
GEREGISSEERD DOOR: Steven de Jong

DUUR: 108′

Een dag waarop de Elfstedentocht geschiedenis schrijft. Een dag waarop dramatische en heroïsche gebeurtenissen elkaar afwisselen. Een dag die de levens van Annemiek, Kees, Sjoerd, Henk en Dieuwke voorgoed verandert.
Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elstedentocht doorgaat. Tussen de duizenden die een startbewijs veroveren bevinden zich soldaat Henk Buma, boerenzoon Sjoerd Lelkama, arbeider Kees Ferwerda en verpleegkundige Annemiek. Alle vier hebben zo hun reden om deze tocht der tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht, ook voor Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek, als een van de meest legendarische de geschiedenis ingaan.
Trailer:

Comments are closed.

Copyright © MountainRoad Entertainment Group 2015
Made by:

Bergweg 12
1217 SC Hilversum
The Netherlands
Telephone +31 (0)35 623 55 59
Mobile +31 (0)6 537 218 27