GENRE:

CAST: Sem Veeger, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Tommie Christiaan
GEREGISSEERD DOOR: Maria Peters

DUUR: 90′
Melissa houdt ontzettend van dansen en zit op klassiek ballet. Tenminste, dat denken haar ouders. Want zodra ze op de dansschool is, volgt ze eigenlijk hiphop danslessen. Klasgenoot Debby kan ook goed dansen. Tussen hen bestaat een zekere rivaliteit.
In dezelfde klas zit ook Jordi. Hij kent Melissa al vanaf de basisschool en heeft een zwak voor haar. Ooit is hij een tijdje verliefd op haar geweest. Nu zijn ze vooral goede vrienden. De beste vriend van Jordi is Kevin. Hij is van Surinaamse afkomst, komt uit een groot en warm gezin en heeft veel gevoel voor humor.
Als Melissa mag dansen in de videoclip van een superbekende rapper doet ze iets heel doms. Om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen slikt ze stiekem pilletjes. Daar kan ze redelijk makkelijk aan komen via Jim, die professioneel danser is. Hij houdt van spanning en snel geld verdienen, wat prima lukt met zijn handel in XTC pillen. Hij voelt zich aangetrokken tot Melissa.
Jordi en Melissa’s beste vriendin, de vrolijke en stabiele Fleur, staan machteloos als Melissa steeds meer pilletjes gebruikt. Ze proberen van alles om haar weer op het rechte pad te krijgen.
Intussen is Fleur verliefd op Toine, een knappe jongen uit een hogere klas.
Trailer:

Comments are closed.

Copyright © MountainRoad Entertainment Group 2015
Made by:

Bergweg 12
1217 SC Hilversum
The Netherlands
Telephone +31 (0)35 623 55 59
Mobile +31 (0)6 537 218 27