Mountain Road Entertainment Group is in 2009 opgericht door Sjef Scholte met als belangrijkste activiteiten het produceren en distribueren van films en series, alsmede de verkoop van filmrechten in het buitenland.

Founder en CEO Sjef Scholte heeft jarenlange ervaring opgebouwd (o.a. met zijn voormalige filmdistributiebedrijf Bridge Entertainment Group) met het (co) produceren, distribueren, verkopen en de marketing van zeer succesvolle producties in Nederland en België. Onder zijn verantwoordelijkheid zijn er grote box office hits en zeer succesvolle series geëxploiteerd (zie filmografie).

Naast het produceren houdt Sjef zich al jaren bezig met het managen en exploiteren van één van de meest succesvolle kinderartiesten van de afgelopen 50 jaar: Bassie en Adriaan.

De meest recente film successen zijn Smoorverliefd, De Ontsnapping en Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan. Bekende series zijn onder andere: Snuf de Hond, Masha en de Beer en het oeuvre van Bassie en Adriaan. In 2014 is Mountain Road Entertainment Group een samenwerking aangegaan met producent Yoshi Aesaert van Marmalade in België. Hierdoor is er een zeer interessante propositie ontstaan voor co-producties en ingangen tot de Belgische Taxshelter. Door deze samenwerking zijn zij in staat ook de komende jaren commercieel interessante producties op te starten.

Vanaf 1 juli 2015 heeft Sjef de internationale film-verkoopactiviteiten overgedragen aan Danielle Raaphorst van Incredible Film. Sjef en Danielle werken al sinds 1997 met elkaar samen. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Incredible Film.

liefdeopheteerstegezicht
Dutch-Inlay
Trip Kidz

Comments are closed.

Copyright © MountainRoad Entertainment Group 2015
Made by:

Bergweg 12
1217 SC Hilversum
The Netherlands
Telephone +31 (0)35 623 55 59
Mobile +31 (0)6 537 218 27